Uusimmat sivut ja verkkokaupat

referenssit

LVI Takstek Oy:

Takstek Oy teetätti yritykselle uudet sivut ja logon

“Projekti oli hyvin mielenkiintoinen kokemus heti alusta alkaen, aloituspalaveri pidettiin toisen yrityksen perustajan upouudessa kodissa ja pähkäilimme yhdessä ideoita heti ensimmäisestä hetkestä asti. Sivut hahmottuivat aika nopeasti yhteiseksi visioksi, mutta loppujen lopuksi minulla oli aika vapaat kädet toteuttaa pojille juuri sellainen kokonaisuus mistä oltiin yhdessä sovittu. Lopputuloksena syntyi yritykselle tyylikkäät kotisivut, nopeasti ja edullisesti.”

takstek oy logo kuva

Kone ässät

nettisivut kaipasivat päivitystä

“Kone Ässien vanha sivusto oli aikamoinen näky, kotisivukoneella tehty käyntikorttisivu on tietenkin ihan toimiva ratkaisu, mutta ulkoasussa oli paljon parannettavaa. Alusta oli myös parissa vuodessa vanhentunut ja yrityksen liikentoiminta kehittynyt laajemmaksi.

Kone Ässät halusivat edullisen ratkaisun sivujen päivittämiselle sekä simppelin yhden sivun ulkoasun. Työ tehtiin tuntityönä päivittämällä vanha kotisivukone uudelle kotisivukone-alustalle Oidomille. Samalla tehtiin sivuista nykyaikaisemmat ja lisättiin sivuille SSL-suojaus. Kotisivukone aiheuttaa kuitenkin suunnittelijalle aina hieman päänvaivaa sillä kaikkia elementtejä ei voi muokata mielensä mukaiseksi kuten WordPress-alustalla.

Lopputulokseen asiakas oli erittäin tyytyväinen, yritykselle puhallettiin brändin mukainen ilme kotisivuille, nopeasti ja edullisesti.”

Haaveena uusi sivusto?

Ota yhteyttä jo tänään!